Zoeken naar:

Voordat je praktijkexamen mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 16 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels weet en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op.

I-Theorie

De beste online theorie opleiding voor de auto volg je via i-theorie.

Auto theorie

Met iTheorie kom je niet voor verrassingen te staan bij het CBR theorie-examen. Wij bieden je de volledige auto theoriestof aan volgens de indeling van het CBR. Je krijgt korte blokjes lesstof die steeds worden afgesloten met een serie toetsvragen. Zo weet je gelijk of je ook snapt wat je net geleerd hebt. Je gaat pas verder wanneer je de vorige stof echt beheerst. Je krijgt geen nieuwe informatie als je daar nog niet klaar voor bent. Zo leer je de auto theorie gemakkelijker en houd je meer overzicht.

Auto theorie leren

Daarnaast krijg je via iTheorie ook een online theoriecursus. Door goed de auto theorie te leren, ga je met een goede voorbereiding je examen in. Met onze cursus leer je de auto theorie op een leerzame, maar ook leuke manier. De theorielessen worden gegeven door theoriedocenten waar je tijdens de les ook vragen aan kunt stellen over de auto theorie. De theoriecursus personenauto bestaat uit 8 theorielessen van elk ongeveer een uur. Je volgt de lessen van de auto theorie digitaal via het iTheorie platform op je laptop, tablet of mobiel.

Auto theorie oefenen

Heb jij alle hoofdstukken en deeltoetsen gedaan en heb je alle theorielessen gevolgd? Dan wordt het tijd dat je gaat oefenen met proefexamens. Je hebt de keuze uit maar liefst 50 verschillende proefexamens die precies zo werken als bij het CBR. En maak je te veel fouten in een bepaald onderwerp? Dan laat iTheorie je dat stukje auto theorie herhalen dat je onvoldoende kent, voordat je een nieuw proefexamen doet. Als je op deze manier jouw auto theorie gaat oefenen, ben je ook écht klaar voor het CBR theorie-examen auto. Klinkt goed toch?

Inhoud iTheoriepakket

iTheorie is een compleet pakket. Het bevat alles wat je nodig hebt om te slagen voor je auto theorie.

Volledige theoriestof

Je leert de volledige auto theorie in de 8 theorie-onderdelen zoals bij het CBR. Deze zijn onderverdeeld in korte lesblokjes met duidelijke tekst en heldere illustraties, schema’s en afbeeldingen.

38 Series oefenvragen

Tussendoor oefen je de geleerde auto theorie met maar liefst 38 series oefenvragen. Je weet daardoor direct of je de geleerde stof begrepen hebt.

9 Theorielessen

Via iTheorie krijg je een online theoriecursus van een theoriedocent. Tijdens de theorielessen kun je ook vragen aan de docent stellen.

9 Toetsen

Na afloop van elk hoofdstuk krijg je een toets. Aan de hand van de uitslag van de toets wordt bepaald wat de beste vervolgstap is. Dat kan herhalen zijn, of door naar een volgend onderdeel.

50 Auto theorie proefexamens

En als laatste oefen je complete oefenexamens op precies dezelfde manier als op het CBR theorie-examen. Na afloop van ieder examen wordt bepaald of je nog een onderdeel moet herhalen of dat je door mag gaan naar een nieuw auto theorie-examen.

Je leert op je eigen tempo

Je mag de opleiding net zo vaak onderbreken en weer verder gaan als je wilt. Onze digitale coach wijst je elke keer weer de weg!

Leren waar jij wilt

Je kunt iTheorie gebruiken op een laptop, tablet en mobiel. Onderweg auto theorie oefenen op je mobiel? Geen probleem. Liever op de bank met je tablet? Kan ook. En natuurlijk kun je ook gewoon je laptop of desktop gebruiken. Je zit niet vast aan één apparaat. Je kunt overal inloggen en weer verdergaan waar je gebleven was. Het enige dat je wel nodig hebt is internet.

Voorleesfunctie

Alle theoriestof (inclusief de toetsen en examens) kunnen worden voorgelezen zonder dat je daarvoor extra apparatuur nodig hebt. Super handig als je moeite hebt met leren of dyslexie.

Normale prijs theoriecursus personenauto – iTheorie  € 69,00
Wij bieden dit jou als leerling van onze rijschool aan voor € 40,00

Vraag je instructeur voor meer informatie

Gratis theorie test?

Doe de gratis theorie test en weet gelijk hoe het ervoor staat met jouw theoriekennis!